K480 - A világ leguniverzálisabb billentyűzete

K480 – A világ leguniverzálisabb billentyűzete

Gyors gépelés, gyors gépírás

A Logitech kifejlesztett egy különleges billentyűzetet (K480), ami szinte bármely eszközzel kompatibilis a gépelések megkönnyítése érdekében. Legyen az iPad, iPhone, bármely androidos készülék, Windows alapú PC, vagy MAC, sőt még a Chrome OS sem fog ki rajta. Egyetlen hiányossága a Windows Phone.

Logitech K480
Logitech K480

A különleges billentyűzet egyszerre három készüléken való gépelést tesz lehetővé. Optimális esetben ez jelent mondjuk egy számítógépet, egy okostelefont és egy tabletet. A kényelmes kompatibilitás egyik feltétele, hogy a készülék ne legyen 11milliméternél vastagabb. A gyártó leírása szerint a készülékbe akár egy 26 centiméter széles, 11 colos készülék és kényelmesen beilleszthető. Az ajánlott maximum terhelés 2,5 kilogramm. A másik feltétel pedig, hogy az adott készülék támogassa a K480 által használt Bluetooth-szabványt.

A készülékek közötti váltás roppant egyszerű, a készülék oldalán található egy tekerő, amivel ki lehet választani, hogy éppen melyik készülékünkön szeretnénk gépelni. A készüléket két darab AAA elem avagy akkumulátor működteti.

A Logitech oldalán 49,99 dollárért vesztegetik a csodakütyüt, erre azonban szállítási költség már nem rakódik rá. Tekintve, hogy itthon 13-14.000 Forint plusz szállítási költségért lehet hozzájutni (ez természetesen csak egy tól ár), erősen elgondolkoztató, hogy honnan is vásároljunk.

Gépelésre fel! Akit további információkhoz szeretne hozzá jutni, az alábbi linken megteheti:

http://www.logitech.com/en-us/product/multi-device-keyboard-k480

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =

Skip to content