Megrendelés

1) Ha felkeltettük érdeklődését, de még nincs tisztában árainkkal, akkor kattintson ide,

majd keressen minket telefonon +36 30 470 0911 (éjjel-nappal hívható telefonszám).
vagy
e-mailen: megrendeles.ogdi@gmail.com

2) Előzetes megbeszélés és anyagmegtekintés

után az időpontot és a várható árat egyeztetjük (bizonyos anyagok legépelését 24/48 órán belül vállaljuk, akár hétvégén is.)
Elfogadott fájltípusaink a következőek: .bmp, .jpeg, .gif, .pcx, .pdf, .mp3, .mp4, .wav, .avi, youtube, indavideo, és egyéb mindenki által ingyenesen elérhető megosztó oldalon található anyagot vállalunk.
E-mailben való megkeresés esetén kérjük Önöket, hogy tüntessék fel teljes nevüket és telefonszámukat a gördülékeny együttműködés érdekében. Köszönjük!

3) Munka

Munkánkat a megrendelő igényei szerint készítjük el a megadott határidőn belül, munkánk soron teljes fokú titoktartást biztosítunk a megrendelőinknek, dokumentumaikat nem adjuk ki semmilyen célra, bizalmasan kezeljük, az Ön dolga csupán az, hogy ránk hagyja a gépelést.

4) Utolsó simítások:

A kész anyag helyesírását ellenőrizzük, valamint a stilisztikai és tartalmi tévedéseket is kijavítjuk.
Tökéletes munkát adunk ki kezünkből, hiszen a pontosságunk a névjegyünk.*

*A fenti ellenőrzési folyamat nem terjed ki a megrendelő és/vagy szerző által vétett hibákra. A munkaanyagokban hallott, látott nyelvhelyességi és helyesírási hibákat utólagos igény esetén csak felár ellenében áll módunkban javítani! Kérjük, ezt vegyék figyelembe!