Gépelés - Online Gépelő- és Digitalizáló Iroda

Gépelés, leiratkészítés

Kérdése van? Keressen minket telefonon! +36 30 470 0911

Bármi legyen is a gépelés, leiratkészítés tárgya, mi megoldjuk! A gépelés, leiratkészítés szolgáltatás lényege, hogy Ön eljuttatja hozzánk gépelésre szánt hanganyagát, videóanyagát, kéziratát vagy akár régi, írógéppel készített dokumentumait, és irodánk szóról szóra számítógépre viszi azt. Az elkészült gépeléseket alapesetben elektronikus formában juttatjuk el Önhöz egy megadott e-mail címre, de igény esetén adathordozóra is mentjük azt, esetleg ki is nyomtatjuk* Bármilyen gépelésről is legyen szó – előadás, konferencia, közgyűlés, taggyűlés, fókuszcsoportok, interjúk, kéziratok, nyomtatott szövegek, stb – , biztos lehet benne, hogy tudunk megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembert biztosítani.

Gépelés, leiratkészítés hitelesítési záradékkal – Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak az okirati bizonyítékok a hatékony hatósági, bírósági eljárásokban. Elsődleges cél az eljárások lerövidítése, a bizonyítások egyszerűsítése, gyorsítása. Az Online Gépelő- és Digitalizáló Iroda által készített gépeléseket, leiratokat díjmentesen hitelesítési záradékkal látjuk el, amiben tanúsítjuk az elkészült gépelés, leirat hitelességét és vállaljuk érte a teljes felelősséget bármely hatóság előtt. Ez nem csak Önnek nyújt biztonságot, de jelentősen megkönnyíti az eljáró hatóság és/vagy bíróság munkáját is, ezzel felgyorsítva a teljes eljárást.

A hitelesített gépelést akár elektronikus aláírással is el tudjuk látni!

Részletekért keresse fel Gépelés hitelesítési záradékkal oldalunkat vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Kiszállási lehetőség

Nem szeretné kiengedi irodájából, otthonából a gépelendő anyagot? Nem probléma! Gépelő Irodánk szolgáltatása egyedülálló módon igénybe vehető Ön által megszabott helyszínen is, Budapesten mindezt ingyen! Vidéken a kiszállás díja 150,- HUF / km! Kérjük, vegye figyelembe kiszállás esetén, hogy a gépelőnk nem informatikai szakember, így nem áll módjában a rendelkezésre álló eszközökben felmerülő technikai problémák megoldása, gondolunk itt különösen arra az esetre, amikor az eszközön nem állnak rendelkezésre a munkavégzéshez szükséges programok.

Ismerkedjen meg gépelés, leiratkészítés szolgáltatásainkkal részletesen:*Adathordozót térítés ellenében tudunk biztosítani vagy Ön is rendelkezésre bocsáthat egyet. Az adathordozó és a nyomtatás áráról kérjük, érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén!

Skip to content