Gépírásoktató programok - Online Gépelő- és Digitalizáló Iroda

Gépírásoktató programok II.

További gépírásoktató programok – A WinOkt a világbanki képzés keretében tankönyvvé nyilvánított “Gépírás a betűtanulástól a hivatalos levelekig” anyagára épül (száma: KGD 1201). Már nem forgalmazzák, hiszen az alapjául szolgáló tankönyv kiadása megszűnt.

A GepOkt 007 program a WinOkt szoftver utóda. A szoftver a “Gépírás a betűtanulástól a hivatalos levelekig” (MK-6015-X) tankönyv anyagát dolgozza fel. A könyv címe nem, tananyaga viszont változott, ezért volt szükség a szoftver átdolgozására is. A GepOkt 007 Gépírásoktatóban az első 3 lecke tananyaga a képernyőn megjeleníthető. A tankönyvet a Műszaki Kiadó forgalmazza:

http://www.muszakikiado.hu/gepiras_a_betutanulastol_a_hivatalos_levelekig

Időközben megjelent a tankönyv második, átdolgozott kiadása is.

Az ABC, WinOkt és GepOkt 007 programot azoknak javasoljuk, akik a fenti tankönyveken alapuló szervezett oktatásban vesznek részt, ily módon hozzájutnak ezekhez a tankönyvekhez.

Mit tudnak a Kipp-kopp, ASD, ABC és Gepokt 007 Gépírásoktató programok?

  • Windows operációs rendszerben működnek
  • használatuk egyszerű, magától értetődő
  • érvényesülnek a gépírásoktatás módszertani szabályai, korszerű felépítésű tananyagra épül a gyakorlóanyag
  • fejlett hibajavító algoritmussal rendelkeznek, a hibakeresést a feladat megírása után végzi el, a hibaszám a hibás szavak számát jelenti, nem pedig a hibás karakterekét (a gépírásoktatásban megszokott módon)
  • gépelés közben nem a monitort kell nézni, a szöveg másolása tankönyvből történik (kivéve a Kipp-kopp és az ASD Gépírásoktatót, ahol takarékossági szempont miatt ez választható opció)
  • önálló a haladási ütem, az eredmények átvihetők más számítógépre, a gyakorlás ott is folytatható
  • gazdaságos a használatuk, megtakarítható a munka során a nyomtatás, de ha erre mégis szükség van, ez is megvalósítható
  • adottságtól függően 30-60 óra alatt elsajátítható a 10 ujjas vakírás (az átlagos felhasználóknak 40-50 tanórára van szükségük)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =

Skip to content