Gépelés, leiratkészítés

Bármi legyen is a gépelés tárgya, mi megoldjuk!

A gépelés szolgáltatás lényege, hogy Ön eljuttatja hozzánk gépelésre szánt hanganyagát, videóanyagát, kéziratát vagy akár régi, írógéppel készített dokumentumait, és irodánk szóról szóra számítógépre viszi azt. Az elkészült gépeléseket alapesetben elektronikus formában juttatjuk el Önhöz egy megadott e-mail címre, de igény esetén adathordozóra is mentjük azt, esetleg ki is nyomtatjuk* Bármilyen gépelésről is legyen szó – előadás, konferencia, közgyűlés, taggyűlés, fókuszcsoportok, interjúk, kéziratok, nyomtatott szövegek, stb – , biztos lehet benne, hogy tudunk megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembert biztosítani.

Kiszállás

Nem szeretné kiengedi irodájából, otthonából a gépelendő anyagot? Nem probléma! Gépelő Irodánk szolgáltatása egyedülálló módon igénybe vehető Ön által megszabott helyszínen is, Budapesten mindezt ingyen! Vidéken a kiszállás díja 150,- HUF / km! Kérjük, vegye figyelembe kiszállás esetén, hogy a gépelőnk nem informatikai szakember, így nem áll módjában a rendelkezésre álló eszközökben felmerülő technikai problémák megoldása, gondolunk itt különösen arra az esetre, amikor az eszközön nem állnak rendelkezésre a munkavégzéshez szükséges programok.

Ismerkedjen meg gépelés szolgáltatásainkkal részletesen:


*Adathordozót térítés ellenében tudunk biztosítani vagy Ön is rendelkezésre bocsáthat egyet. Az adathordozó és a nyomtatás áráról kérjük, érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén!